top of page
  • Irma Giling

Scholing

Diederik Gommers benadrukt in deze podcast het belang van scholing van het middenmanagement om medewerkers gemotiveerd te houden en talenten te herkennen en benutten.


Ha, dat klopt!! ๐Ÿคธโ€โ™‚๏ธ


Wat levert training met serieuze werkvormen op?


๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—–๐—ผ๐—บ๐—บ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ: Speelse werkvormen zorgen voor effectieve communicatie, waardoor misverstanden verminderen.


๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ: Inspirerend en motiverend leiding geven houdt het team gemotiveerd en betrokken.


๐—ง๐—ฒ๐—ฎ๐—บ ๐—ถ๐—ป ๐—ง๐—ผ๐—ฝ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—บ: Met Serious Play dagen we het team uit om creatief samen te werken, wat de teamdynamiek en samenwerking bevordert.


๐—š๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐— ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€: Door talenten binnen het team te herkennen en te erkennen, voelen medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd.


๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ: Speelse werkvormen vergroten het werkplezier, waardoor het team met meer energie en enthousiasme aan de slag gaat.


๐—ฃ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ฆ๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ: het vullen van de rugzak van de middenmanager met meer creativiteit en werkvormen, zorgt voor een positieve werkomgeving.


Let's play!5 views0 comments

Recent Posts

See All

BNR

ะšะพะผะผะตะฝั‚ะฐั€ะธะธ


bottom of page