top of page
  • Irma Giling

Waarom ballenbak ballen verfrissender zijn dan schone sokken:)


1. Als je ballenbak ballen mee hebt naar een training zijn mensen direct geprikkeld.


2. Gebruik de gekleurde ballen om de groep aan te laten geven hoe ze er in staan. Rood=geen zin, Blauw=mwah, groen=het gaat top! Zin in! Bakje vol is thermometer voor de stemming, het gevoel.


3. Je kunt er prachtige foto's mee maken. Let maar op, je komt ze binnenkort vast tegen als Laura van Bureau Fortuin op Nancy Beers en mij is losgegaan!


4. Je kunt er mee gooien en rollen. Echt? :) Gebruik ze als energizer of om namen te leren kennen, of als samenwerkingsoefening of.. Zoals ball runner die ik 'pikte' van Lloyd en terug te vinden is op de #play14 site.


5. Een van mijn favorieten Serious Games is Snakes. Ik gebruik de gekleurde ballen in dit samenwerkingsspel. Soms rolt er 'per ongeluk' een verkeerde kleur bal door het spel heen. ;)


6. Je krijgt er mensen mee in beweging. Kijk maar naar de content van Joël Kruisselbrink!


7. Heb je wel eens een filmpje gekeken van een hond in zijn ballenbak? Ik moet er om lachen, en lachen zorgt voor gelukshormonen en daar ga je als mens goed op.


8. Als je heel veel mazzel hebt dan zijn je kinderen 10 minuten zoet in de ballenbak en kun je nét je Linkedinpost of mail maken!


𝗛𝗼𝗲 𝗴𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸 𝗷𝗶𝗷 𝗯𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻𝗯𝗮𝗸𝗯𝗮𝗹𝗹𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗷𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗸?7 views0 comments

Recent Posts

See All

Knoop

Comentarios


bottom of page