top of page
  • Irma Giling

Play in Business

Play in Business is hét evenement over spelen op de werkvloer waar we zelf graag naar toe zouden gaan, maar wat er nog niet was. in 2023 organiseren Nancy en ik het evenement voor de derde keer, omdat we geloven in de kracht van spelen om de wereld te veranderen.

Spelen verhoogt de productiviteit, verbetert de groepsdynamiek en wakkert creatief en strategisch denken aan. Stuk voor stuk essentiële skills voor toekomstbestendige organisaties en medewerkers.

In 2022 bogen wij ons bij Play in Business over de kracht van spelen in de commerciële sector en de publieke sector (waaronder zorg, onderwijs, hulpdiensten en overheidsinstanties). We denken niet vanuit regels en scheidslijnen, maar vanuit de mogelijkheden voor creativiteit, co-creatie en buiten de lijntjes kleuren dat samen spelen ons biedt. Door de spelregels te veranderen en iedereen uit te nodigen, ontdekken we een wereld van positieve verandering voor alle sectoren.


We hebben met ons team nét de kick-off gehad voor Play in Business 2023. Het evenement is op 30 juni. Hou ons in de gaten als je er (opnieuw) bij wilt zijn!

21 views0 comments

Comentários


bottom of page