top of page
  • Irma Giling

Wél!

Stom briefje, verfrommeld, natgeregend. Niet de moeite waard om aan de koelkast te hangen. Mijn zoon hing ‘m er toch.


6,6 km KLM urban trail in Haarlem. Vanmorgen had ik veel redenen om níet te gaan. Maar ik ging.


Het startbewijs staat voor een mijlpaal op mijn reis. Van rolstoel naar lopen, naar steeds een beetje verder en sneller, naar hardlopen. Twee stappen vooruit, één achteruit. Parallel daaraan: van twee uur werken naar achtentwintig en vol vertrouwen, volle kracht naar een eigen bedrijf.


Geef nooit op, hoe kan het wél, de weg naar groei kreeg een steeds prominentere plek in mijn leven.


Zelf had ik het verfrommelde startbewijs waarschijnlijk in de vuilnisbak gegooid. Teun niet en hij heeft gelijk! Ik vier mijn succes, kijk heel even achterom en dan snel weer vooruit. Het kan wél!
15 views0 comments

Recent Posts

See All

Knoop

Comments


bottom of page